עצמי את העיניים, שאפי ותני לארומה העשירה והאקסוטית של קינמון וג'ינג'ר לשגר אותך לעולם שבו היוגים העתיקים יצרו את כוס התה המושלם. מתכון זה של תה יוגי קלאסי הועבר מדור לדור מלפני אלפי שנים. הוא מכיל תערובת של קינמון, ג'ינג'ר, הל, פלפל שחור וציפורן. תה זה מתוק ומעורר, ובעיקר בריא מאוד!
קינמון עוזר לווסת את רמת הסוכר בדם. ג'ינג'ר ידוע כמרגיע את מערכת העיכול ומגן בפני סרטן הל משפר את תהליכי העיכול ועוזר לסלק רעלים מהגוף ציפורן הוא התבלין העשיר ביותר בפוליפנולים ואנטיאוקסידנטים ועוזר להגן עלייך מפני מחלות והזדקנות.
להכנת כוס תה אחת: 200 מל מים 3 חתיכות ציפורן 4 תרמילי הל פתוחים ½ מקל קינמון 4 גרגרי פלפל שחור ¼ כפית תה שחור ½ כוס חלב סויה 2 פרוסות ג'ינג'ר טרי
כדאי להכין לפחות 4 כוסות. מרתיחים את המים ומוסיפים את התבלינים. מבשלים 20-30 דקות, מכבים את האש ומוסיפים את התה. מעמידים לחמש דקות. מוסיפים את חלב הסויה, מביאים לרתיחה שוב, ומכבים את האש. ניתן להמתיק עם מעט דבש או מייפל. ניתן לשמור במקרר את התערובת לפני שמוסיפים את חלב הסויה.
Comments